ВИДЕО: Падната наплатата на вода, надлежните со апел навреме да се надмируваат обврските

Кумановци навреме да ги надмируваат своите обврски, за да избегнат дополнителни трошоци, апелираат од јавното претпријатие Водовод. Падната е наплатата и кај правните лица.

Повеќе во прилогот по 18 часот!

Коментари

коментар(и)