ВИДЕО: Ќе се санираат ударните дупки на улиците

Деновиве ќе започне крпењето на ударните дупки и санирање на јавните патишта во градот, информираат надлежните од општина Куманово.

Минатата година реализирани се речиси 70 проценти од Планот за одржување на јавните патишта во општина Куманово, информираат од Секторот за комунални работи.

Коментари

коментар(и)