Активности во рамките на проектот „Промовирање на употреба на технологијата во образовниот процес”

Гимназијата „Гоце Делчев” работи на проектот „Промовирање на употреба на технологијата во образовниот процес” во рамките на Програмата Еразмус +.  За таа цел деновиве беа домаќини на гостите-професори и ученици од Португалија, Италија, Турција и Латвија, со кои спроведуваат проектни активности и разменуваат работни искуства и резултати од предвидените теми на делување. Оваа мобилност се спроведува на тема „Користење на мобилни апликации (дигитални алатки) на часовите по математика”.

Коментари

коментар(и)