(ВИДЕО)Активности на полицијата и општината во чест на 8-ми Март

Отсекот за превенција при СВР Куманово и Општинскиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата во чест на Меѓународниот ден на жената, 8-ми Март, симболично организираа турнир во пикадо. Активноста има за цел да ја подигне свеста за значењето на жената, нејзиното несебично ангажирање и вложување во подобра и побезбедна локална заедница.

Повеќе во прилогот.

 

Коментари

коментар(и)