(ВИДЕО) Банката за храна и НРЦ со хуманитарни пакети

Банката за храна во соработка со Националниот ромски центар денеска на Меѓународниот ден на лицата со попреченост доделија хуманитарни пакети на околу 90 семејства од Куманово и околината. Помошта се доделува во рамките на проектот  „ Заедно против ковид -19“.

Коментари

коментар(и)