(ВИДЕО) Ефтимовски: Младите и спортот -приоритет на коалицијата „Одлучно за промени“

Младите и спортот се приоритет на коалицијата „Одлучно за промени“. Носителот на советничката листа Валентин Ефтимовски на денешната прес-конференција, меѓу останатото, најави воведување буџет за младите, бесплатен влез на спортските настани за младите под 18 години, скејт парк,  карпа за спортски алпинизам.

Коментари

коментар(и)