(ВИДЕО)Изложба на фотографии на златниот антички наод од неготинско

До 04 мај граѓаните можат да го посетат центарот за култура и да ја видат изложбата на фотографии  преку кои е промовиран златниот антички наод од неготинско. Културното богатство денес се наоѓа во Археолошкиот Музеј на Македонија во Скопје каде е достапен за пошироката светска јавност.

 

Коментари

коментар(и)