(ВИДЕО) Благе Јакимовски гостува во СТАВ

Претседателот на здружението на пензионери „Куманово“, Благе Јакимовски вечерва гостува во СТАВ.

Успешна ли беше изминатата година за здружението во однос на реализираните активности, кога ќе започне доделувањето на вредносните ваучери, зошто е неопходно да се зголемат пензиите, се само дел од темите на кои се разговараше во емисијата.

 

Коментари

коментар(и)