ВИДЕО: Втора изложба на минијатурни автомобили во Куманово

Збирки од мали модели на автомобили имаа можност да видат кумановци викендов во рамки на втората изложба на минијатурни модели на автомобили, која ја организираше клубот „Die-Cast“ од Куманово.

Коментари

коментар(и)