ВИДЕО: ДИАВЕРУМ го одбележа Светскиот ден на здравјето

Центарот за дијализа ДИАВЕРУМ денеска преку едикативни и стручни предавања, но и доделување благодарници на соработниците го одбележа Светскиот ден на здравјето, 07 Април. ДИАВЕРУМ и понатаму ќе се труди да работи на превенција и на подигање на свеста кај граѓаните за зачувување пред се, на бубрезите, но и на секупното здравје, порачува менаџерот на центарот за дијализа, Фросина Ефремовска.

Коментари

коментар(и)