ВИДЕО: Директорот Сашо Тодоровски гостува во СТАВ

Завршени ли се подготовките за јубилејното, 25-то издание на Меѓународниот театарски фестивал „Денови на комедија“, кога и колку билети ќе можат да купат граѓаните, како тече реконструкцијата на Театар Куманово, која е најновата претстава што премиерно ќе биде изведена следниот месец? На овие и останати теми во СТАВ разговараме со директорот на НУЦК „Трајко Прокопиев“, Сашо Тодоровски.

Коментари

коментар(и)