ВИДЕО: Изберени две стратешки области од североисточниот регион

Во организација на Центарот за североисточен плански регион во ресторан Грација денеска се одржа првата форумска сесија во рамките на програмата „Регионални форуми на заедницата-алатка за идентификација, приоретизирање и подготовка на проекти“ од Бирото за регионален развој.

Претставници од општини, установи, институции, граѓани, здруженија од шесте општини од североисточниот регион  гласаа за две од стратешките области на регионот, животна средина и земјоделство, рурален развој и развој на туризмот.

Коментари

коментар(и)