ВИДЕО: „Кајмак“ на Манчевски премиерно во МКЦ Козјак

„Кајмак“ на Милчо Манчевски синоќа премиерно беше прикажан во Младинскиот културен центар Козјак Куманово.

Станува збор за седмо дело на најградуваниот македонски режисер.

Кумановци изразија задоволство што можат да гледаат филм на Манчевски, но и што МКЦ Козјак е активен со нови филмови.

Филмот ќе се прикаже и вечерва во 20 часот.

Коментари

коментар(и)