(ВИДЕО) Креативни пораки во чест на 8-ми Март

Младите европски амбасадори од Куманово по повод 8-ми Март организираа креативна улична акција која ќе ги обедини девојките и жените од нашите градови со цел да се чуе нивниот глас.

Со оваа активност младите европски амбасадори се приклучија на иницијативата посветена на славењето на жените и нивниот идентитет во регионот на Западен Балкан, во ист ден и во исто време.

Повеќе од прилогот.

 

Коментари

коментар(и)