ВИДЕО: Марија Тодоровска и Елена Марковска гостуваат во СТАВ

За предностите на гимназиското образование, за билингвалната паралелка, за образовните подрачја во „Гоце Делчев“, за претстојните уписи и потребни поени за запишување и други теми, утревечер во емисијата СТАВ разговараме со директорката на Гимназијата, Марија Тодоровска и со професорката по англиски јазик, м-р Елена Марковска.

Емисијата се емитува в петок, во 20 часот.

Коментари

коментар(и)