ВИДЕО: Министерот Адмирим Алити гостува во СТАВ

Дали тринеделниот штрајк на регионалните и локални електронски медиуми ќе вроди со плод, ќе им помогне ли Владата на приватните телевизиски и радио станици да ја пребродат економската криза, ќе се дополни ли членот 102 од Законот за медиуми, што предвидува Националната стратегија и акциски план за сајбер безбедност, но и Стратегијата за реформа на јавната администрација, се дел од темите на кои вечерва разговараме со министерот за информатичко општество и администрација Адмирим Алити.

Емисијата СТАВ започнува со 20 часот.

 

 

Коментари

коментар(и)