ВИДЕО: Мулти култи – катче за младите

Во Куманово пред две ипол години се отвори првиот младински културен центар во државата  согласно Законот за младинско учество и младински политики.  Катчето за млади од сите националности  всушност функционира од 2010-та година како Мулти- култи, кое согласно законските измени прерасна во младински културен центар. Како функционира центарот , која е намената, кои се тековните активности ќе слушнете од Ивана Стојчевска, претставничка на младинскиот центар.

Коментари

коментар(и)