ВИДЕО: М-р Соња Цветковска вечерва гостува во СТАВ

На актуелни теми од областа на образованието, политиката, правосудството, проблемите со кои што се соочуваат граѓаните вечерва во СТАВ разговараме со м-р Соња Цветковска, професор по историја.

Новата сезона на емисијата започнува во 20 часот.

Следете не!

 

Коментари

коментар(и)