ВИДЕО: Наскоро ќе започне реконструкцијата на кровот на Театарот

При крај е втората фаза од реконструкцијата на кумановскиот театар. Националната установа очекува да види колку финансиски средства годинава ќе одобри Министерството за култура за оваа нема, по што треба да започне и третата фаза, односно санацијата на кровната конструкција на зградата на народниот театар.

Коментари

коментар(и)