ВИДЕО: Низа културни манифестации во мај

Во Куманово месецов ќе се одржат низа културни настани со поддршка на Фондацијата за култура и спорт. Утре на градскиот плоштад во 14 часот е предвиден настан „На буква, на буква“, по повод одбележување на Денот на македонскиот јазик.

 

Коментари

коментар(и)