ВИДЕО: Нови работни машини добија јавните претпријатија

Јавните претпријатија  „Чистота и Зеленило“, „Водовод“, „Куманово-Гас“ и „Куманово Паркинг“ добија дванаесет работни машини, камиони, специјализирани возила. Градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски заедно со директорите изврши увид и ги промовираше пред јавноста,  камиони за зимско одржување и за чистење на речни корита,  диви депонии, три ровокопачи, механизација.

Коментари

коментар(и)