ВИДЕО: Објавени повиците за финансирање за земјоделски производители на храна од животинско и неживотинско потекло

До  втори април годинава може да се поднесуваат барањата за финансиска поддршка на земјоделски производители на храна од животинско потекло и од неживотинско потекло.

Висината на финансиската поддршка согласно програмата изнесува до 600.000 денари по корисник без вклучен ДДВ, информираат од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство.

Коментари

коментар(и)