ВИДЕО: Општината го доби спортскиот аеродром

Општина Куманово доби во владение дел од просторот на спортскиот аеродром во Куманово. Во тек се процедури и за спортската писта. За атрактивната локација веќе имало и заинтересирани инвеститори. Надлежните велат дека би ја задржале примарната намена.

Коментари

коментар(и)