ВИДЕО: Пласман во трета лига, желба на ФК Победа

Уреден стадион, полни трибини и пласман во третата лига се плановите на Фудбалскиот клуб Победа од село Тромеѓа. На оваа тема Марјан Стошевски разговара со Иван Цветковски, претседател на клубот.

Коментари

коментар(и)