ВИДЕО: Побогата програма во културата во 2024 година

Најмалите денеска напладне имаа можност да се дружат со Дедо Мраз во просториите на Занаетчискиот дом,а воедно и да ја проследат  изведбата на театарската претстава „Дружината на Снешко Белчо“, во организација на Фондацијата за култура и спорт. Станува збор за прилепска театарска група која пред дечињата се претстави со детската новогодишна бајка од авторот Гоце Балада. За наредната година надлежните најавуваат побогата новогодишна програма во Куманово.

Коментари

коментар(и)