ВИДЕО: Промовиран „Меѓународниот зборник кумановска Симбиоза 22“

Во Центарот за култура се одржа промоција на „Меѓународниот зборник кумановска Симбиоза 22“, на клубот на книжевни творци Симбиоза. На настанот кој е и по повод 11-ти Номеври, Денот на градот учествуваат поети и членови на клубот, ученици. Организаторите дадоа извештај за организацијата и координацијата при доделувањето на наградите од меѓународниот фестивал.

Коментари

коментар(и)