ВИДЕО: Промоција на „Што ми остана од тебе“ на Ана Љубиќ

Краткиот роман „Што ми остана од тебе“ на Ана Љубиќ синоќа беше промовирана во Занаетчискиот дом. Љубиќ веќе ја има издадено книгата со поезија „Ловец на соништа“. Таа има 23 години и е студент на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ во Скопје, на катедрата за македонска книжевност и култура.

Коментари

коментар(и)