ВИДЕО: Психологот Сања Јовановска гостува во СТАВ

-Како семејството и партнерите се адаптираат по разводот, колку е важно родителите по разводот да останат во пријателски родителски однос заради децата, зошто е важна психотерапевтската помош при разводот. Ова се дел од темите на кои вечерва во СТАВ разговараме со Сања Јовановска, лиценциран психолог од Куманово.

Емисијата започнува во 20 часот.

Коментари

коментар(и)