ВИДЕО: Работилница за деца со писателката Јулијана Величковска

Во рамките на Меѓународниот фестивал на прозата, денеска во центарот за култура беше организирана работилница со деца на која авторката Јулијана Величковска им ја претстави приказната „Ведра“, плачката која победува змејови.

На настанот присуствуваше и министерката за култура Бисера Костадиновска- Стојчевска.

Коментари

коментар(и)