ВИДЕО: Раководителот Александар Јовановиќ гостува во СТАВ

-Како започна новата учебна година, обезбедени ли се соодветни материјали за учениците кои што чекаат на одобрување на учебниците, колку училишта и спортски терени се целосно или делумно реконструирани изминатиот период и со колку проекти аплицираше општината за оваа година?Ова се само дел од темите на кои вечерва во СТАВ разговараме со раководителот на Секторот за образование во општина Куманово, Александар Јовановиќ.

Емисијата започнува во 20 часот.

 

Коментари

коментар(и)