ВИДЕО: Се уште нема решение за проблемот со бездомните кучиња

Се уште нема решение за проблемот со бездомните кучиња. Граѓаните деновиве пријавуваат зачестени напади и зголемен број на ваквите животни на улиците. Општината продолжува со заловувањето. Активистите ги повторуваат барањата, за кревање на свеста кај населението, стерилизација и отворање стационар и прифатилиште.

Коментари

коментар(и)