ВИДЕО: Советот лани расправал за речиси 400 точки

По скоро 400 точки лани се водела дебата на 17 седници во Советот на Општина Куманово, рече денеска претседателката Ивана Ѓорѓиевска презентирајќи го извештајот за реализација на програмата. Потсети беше расправано за затворениот базен, јавниот превоз, санација на кровот на „Браќа Миладиновци“ и „Крсте Мисирков“, градски парк, водовод во Романовце, јавни површини.

Повеќе во изјавата по 18 часот!

Коментари

коментар(и)