(ВИДЕО) Состанок на Локален совет за превенција

Општина Куманово во соработка со Отсекот за превенција при СВР Куманово организираше состанок на Локалниот совет за превенција. Сообраќај и непрописно паркирање на возилата, изложбен простор пред деловните продажни објекти и тераси пред угостителските објекти, контрола и превенција на јавните депонии беа темите на кои се дискутираше денеска.

Што беше заклучено во однос на сообраќајот во градот, од изјавата на градоначалникот Максим Димитриевски.

 

Коментари

коментар(и)