ВИДЕО: СТАВ со Бобан Бојковски и Зоран Пешевски

-Кој ќе ја понесе одговорноста за нападот на осумте граѓани од расно куче „азијат“ во централното градско подрачје, пет дена по немилиот настан откриен ли е сопственикот на кучето, ја тужат ли кумановци општината доколку се нападнати од бездомно куче?

Ова се само дел од темите на кои што вечерва разговараме со раководителот на Одделението во Секторот за инспекциски надзор, Бобан Бојковски и со генералниот директор на Ветеринарно-сточарскиот центар „Тодор Велков“ од Куманово, Зоран Пешевски.

Коментари

коментар(и)