(ВИДЕО) Училиштата обезбедија превоз за учениците

Најголем дел од училиштата обезбедија превоз за своите ученици. Средношколците и дел од основците денеска пристигнаа на училиште со организиран превоз, а учениците од некои основни училишта , бесплатен превоз ќе почнат да користат од утре.

Но, и понатаму, проблем се неколкуте линии од јавниот превоз за кои има жалбена постапка, заради што жителите на поголемите населби од први јануари се снаоѓаат за превоз.

Повеќе во видеото.

 

Коментари

коментар(и)