ВИДЕО: Училиште од Шпанија ќе собира искуства за Еразмус проекти од ООУ „Кочо Рацин“

Професор по англиски јазик од шпанскиот град Лирија е во еднонеделна посета на основното училиште „Кочо Рацин“ со цел кумановските наставници и ученици да му пренесат искуства од досегашната реализација на Еразмус проектите во Куманово.

Повеќе на оваа тема во видеото од изјавите на Анита Димовска, наставник по англиски јазик и координатор на Еразмус проектите во училиштето и претставникот на училиштето од Шпанија.

Коментари

коментар(и)