ВИДЕО: Фудбалски турнир во чест на Милко Илиевски

Во село Пчиња започна шестиот меморијален турнир во чест на Милко Илиевски. Организаторите информираат дека се задоволни од интересот. Пријавени се 18 екипи од Пчиња, Куманово и Скопје.

Коментари

коментар(и)