ВИДЕО: Хилда Димитриевска и Станче Штерјовска во СТАВ

Со какви активности е одбележан патрониот празник на основното училиште „Крсте Мисирков“, како се стекнува титулата „Најдобар наставник на поранешните ју-простори“ во организација на Асоцијацијата на најдобри наставници, дали меѓународното признание ќе биде поттик за уште поголеми залагања во областа на воспитно-образовниот процес.

За овие и други теми разговараме со наставничките Хилда Димитриевска и Станче Штерјовска, прогласени за најдобри наставнички.

 

Коментари

коментар(и)