(ВИДЕО) Штрајкот на СОНК продолжува

Втора седмица штрајк на членството на СОНК . За СОНК не е прифатлив предлогот на Владата за 10 процентно покачување на платите со кој би се прекинал штрајкот, кој започна на 11 април. За Владата одлуката на СОНК е неодговорна.

 

Коментари

коментар(и)