ВИДЕО: ЈП „Куманово план“ тековно работи со добивка

Советниците на денешната седница го изгласаа извештајот за финансиско работење на Јавното претпријатие  „Куманово – план“ – Куманово за периодот од први април до 30 јуни годинава.

В.д. директорот Бобан Николовски пред советниците потенцираше дека претпријатието тековно работи со добивка.

Коментари

коментар(и)