ВИДЕО: 17 години успешна работа на „Порака наша“

„Порака наша“ одбележува 17 години успешно постоење. Голем број соработници денеска го посетија здружението и заедно со корисниците го прославија роденденот на „Порака наша“ кое годинава стана центар за рехабилитација и реинтеграција на лица со умерена и тешка интелектуална  попреченост над 18 години. Освен од донатори поединци, бизнис заедницата, „Порака наша“ има поддршка и од општина Куманово.

Коментари

коментар(и)