ВИДЕО: Второ коло од општинската лига во футсал за шесто и седмо одделение

На игралиштето во ООУ „Вук Караџиќ“ денеска се одигра второто коло од општинската лига во футсал за шесто и седмо одделение.

Екипата на „Крсте Мисирков“ го победи тимот од „Кочо Рацин“, „Толи Зордумис“ ја победи екипата на „Бајрам Шабани“, училиштето „Јероним Де рада“  беше подобро од „Браќа Миладиновци“, а екипата на „Магдалена Антова“ го победи тимот на „Христијан Карпош“.

Коментари

коментар(и)