ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА НИКОЛА – Отворени телефонски линии за донации

Од утрово на социјалните мрежи се шират и телефонски броеви на кои граѓаните можат да донираат за помош на младиот Никола Ѓорѓиев.

Отворени се броеви кај најголемите телокомуникациски оператори во земајва, преку кои сите кои сакаат можат да донираат за да му помогнат да обезбеди доволно средства за лекување во Турција.

Телефоните на кои може да се донира се:

143 488 – А1

143 117 – Телеком

 

Коментари

коментар(и)