Две интервенции на ТППЕ Куманово

Екипите на ТППЕ Куманово во текот на изминатиот период бележат две интервенции. Првата интервенција била на опожарен смет во напуштениот и руиниран хотел – Кристал во центарот на градот. Причината е за пожарот е непозната, а  втората интервенција била на опожарена сува трева во атарот на с. Лопате, соопштуваат од Регионалниот центар за управување со кризи.

Коментари

коментар(и)