Делови од градот ќе бидат без вода во текот на денот

Делови од населбата Черкезе, улицата „Киро Фетак“ и локалитетот Стари Лозја во текот на денот ќе бидат без вода поради дефекти во дистрибутивната мрежа, информира Регионалниот центар за управување со кризи.

Екипите на јавното претпријатие  „Водовод“ се на терен и работат на отстранување на дефектите.

 

Коментари

коментар(и)