Дефекти и интервенции на водоводната мрежа на неколлу улици

Дефекти и интервенции на водоводната мрежа на ден 14.11.2022 година:

-ул. „120“ и околни улици, како и ул. „141“, во нас. Карпош – сервисирање на регулатор на притисок и водоводни затворачи.

-ул. „523“ бр. 117 нас. Ајдучка чешма – реконструкција на водоводен приклучок.

-ул.„ 425“, нас. Иго Тричковиќ – сервисирање на водоводен затворач.

-комплекс Ловечки дом во с. Проевце – дефект на водоводна мрежа.

 

Коментари

коментар(и)