Дефект на водоводна цевка остави времено без вода неколку локации

Поради дефекти на водоводната мрежа, неколку локации денеска ќе бидат без вода.

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, без вода времено ќе останат корисниците од улиците „Ѓуро Пуцар – Стари“, улицата „4“ во населбата Долно Којнаре, „Цар Цамоил“, Средорек  и месноста „Стари лозја“.

Причина за прекин на сите локации е дефект на водоводна цевка.

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на остранување на дефектите.

 

Коментари

коментар(и)