До 28-ми април пријавување за маскенбалот „Батко Ѓорѓија“

Сите заинтересирани за учество на маскенбалот „Батко Ѓорѓија“ имаат можност да се пријават до 28- ми април во Фондацијата за култура и спорт.

Заинтересираните можат да учествуваат со групна или индивидуална маска.

Маскенбалот е во организација на Фондацијата за култура и спорт, а ќе се одржи на 6-ти мај на Градскиот плоштад.

Коментари

коментар(и)