Зимско караванско возење во кумановско – козјачкиот регион

Офроуд Куманово оргaнизира еднодневно ион што ќе се одржи на 22-ри месецов со почеток во 09:00 часот.

Како што информираат организаторите, возењето ќе биде од слободен карактер и без котизација, спонзорства и организации.

Рутата за возење ќе биде одредена последните денови во зависност од временските услови.

Заинтересираните учесници треба да пристигнат на „Туша петрол“ во селото Војник најдоцна до 08:00 часот за доделување на редни броеви.

Коментари

коментар(и)