Игор Божиновски гостин во емисијата СТАВ

Се подготвува ли ВМРО-ДПМНЕ за локалните избори, очекуваат ли поддршка од кумановци, ќе има ли предвремени парламентарни избори заедно со локалните, ги чувствуваат ли граѓаните бенефитите од владеењето на СДСМ, на државно, но и на локално ниво ?  За овие, но и многу други актуелни теми вечерва во СТАВ ќе разговараме со Игор Божиновски, член на Централен комитет на ВМРО- ДПМНЕ и организационен секретар на партијата. Почеток во 20 часот.

Коментари

коментар(и)